mijn franchisekansen in horeca
12 resultaten in oosterhout
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Oosterhout. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Oosterhout behoort tot de regio Wijchen-Elst. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Oosterhout getoond daarna de kansen regiobreed.

Bagels & Beans in Oosterhout

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Bagels & Beans is een horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Oosterhout

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Big Snack is een horeca formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Oosterhout

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Oosterhout

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Beren bezorgrestaurants is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Oosterhout

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Pannekoekenbakker is een horeca formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Oosterhout

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Oosterhout

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Dutch Premium Grill is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Oosterhout

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Johnny's Burger Co. is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Oosterhout

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Kwalitaria is een horeca formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Oosterhout

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Leonidas is een horeca formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Oosterhout

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Plaza Food For All is een horeca formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Wayback Burgers in Oosterhout

Wayback Burgers is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Wayback Burgers is een horeca formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info