Bevestiging van uw informatie aanvraag

Beste {Voornaam:2} {Tussenvoegsel:33} {Achternaam:4},

Hartelijk dank voor uw informatieaanvraag. U hebt informatie aangevraagd van de volgende franchiseformule(s):

{Interesse Formule 1:21},

{Interesse Formule 2:27},

{Interesse Formule 3:28},

{Interesse Formule 4:29}

Franchise in mijn Regio is onderdeel van De Nationale Franchise Gids. Uw aanvraag is direct door ons in behandeling genomen. Sommige franchiseformules hebben ons verzocht eerst telefonisch enkele vragen te stellen aan kandidaten alvorens wij de aanvraag bij de formule indienen. Het is daarom mogelijk dat wij binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen voor het stellen van een aantal vragen. Wij zetten uw aanvraag vervolgens door naar de franchisegever. U ontvangt ook per e-mail nog een bevestiging van uw aanvraag.

Hoe de formule zelf reageert verschilt: het kan zijn dat u informatie ontvangt per post of per e-mail. Het kan ook zijn dat zij telefonisch contact met u opnemen. Hier kan in de praktijk enige tijd overheen gaan. Indien u echter over twee weken nog geen reactie van de formule hebt ontvangen dan verzoek ik u graag mij dat te laten weten, dan neem ik contact met hen op.

Om goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van franchise raden wij u sterk aan om onze Social Media kanalen te volgen. Hier brengen wij u dagelijks nieuws en updates over het Nederlands franchise landschap. Daarnaast kunnen wij op Facebook, Twitter en LinkedIn al uw overige vragen beantwoorden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel succes, met vriendelijke groeten,

M. Langenbach

(055) 8200 226 / mariska@denationalefranchisegids.nl