Over ons

Werkwijze

Missie van Franchise in mijn Regio is om kandidaat ondernemers in contact te brengen met franchisegevers en vice versa. Onze strategie is dat de kandidaat ondernemer optimaal moet worden geholpen.

Belangrijk is dat wij objectief en transparant werken. Dat is ook de aanleiding geweest voor de oprichting van De Nationale Franchise Gids, waar Franchise in mijn Regio onder valt.  Op Franchise in mijn Regio staan franchiseformules die op zoek zijn naar ondernemers in jouw plaats of regio. Van franchisegevers ontvangen wij een vast tarief, ongeacht het resultaat.

Voordelen voor de kandidaat hiervan zijn:

  • De kandidaat ondernemer is géén vergoeding aan ons verschuldigd.
  • De kandidaat voorzien wij zo uitgebreid mogelijk van alle informatie.
  • De kandidaat is ervan verzekerd dat wij geen ‘dubbele agenda’ hebben.

Wij ontvangen ook geen vergoeding van de franchisegever als een kandidaat via ons franchisenemer wordt. Wij beantwoorden vragen van kandidaten naar beste eer en geweten en zullen nimmer een kandidaat stimuleren om franchisenemer te worden van een bepaalde formule. Het is helemaal de beslissing van de kandidaat.

Omdat wij objectief werken zijn wij, ook niet onbelangrijk, verzekerd van een goede nachtrust: indien wij een ‘succes fee’ bij plaatsing van een kandidaat zouden ontvangen, ontkom je er niet aan om kandidaten te stimuleren franchisenemer te worden bij de betreffende klant. Mocht de franchisenemer vervolgens failliet gaan dan heeft dit vaak vergaande consequenties voor de ondernemer en zijn of haar gezin. Wij zouden ons in die situatie enorm schuldig voelen als die ondernemer op ons advies had getekend.

Voordeel voor de franchisegever

Omdat wij tegen een vaste vergoeding werken, worden alle klanten/franchisegevers gelijk door ons behandeld. Dit heeft tot gevolg dat rechtstreekse concurrenten van elkaar toch gebroederlijk bij ons klant zijn.

Google

Voordeel hiervan weer is dat dit extra veel franchiseformules aantrekt waardoor wij een groter aanbod te bieden hebben. Door dit grote aanbod neemt het aantal verwijzingen naar onze websites toe waardoor deze weer nog beter scoren bij Google.

Omdat wij werken voor zoveel opdrachtgevers, zijn wij in staat om met onze enthousiaste mensen werkzaam te zijn voor onze kandidaten en voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij een hoog dienstenniveau bieden aan onze doelgroep.

Omdat wij full time met ondernemers en franchisegevers praten, hebben we flinke ervaring opgebouwd en weten wij wat er speelt in de markt. Ook franchisegevers vragen ons vaak om advies. Dat doen wij graag en ook dit is gratis. Vanwege onze objectieve werkwijze willen wij geen betaald advieswerk leveren, hoe verleidelijk het soms ook is. Wij zijn ook niet gelieerd aan een adviesbureau. Wel helpen wij u graag, volkomen vrijblijvend, op weg. Hebt u dus een vraag aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Mochten wij uw vraag niet afdoende kunnen beantwoorden dan verwijzen wij u graag door naar een specialist.

Ons team

Tim Hazekamp - De Nationale Franchise Gids

Tim Hazekamp

Accountmanager en Events

Crossfit, vechtsport, Speciaal bieren en films.

Georgios Thomakakis - De Nationale Franchise Gids

Georgios Thomakakis

De grafische man

Gadgetfreak en houdt van een digitaal spelletje.

Tom Barten - De Nationale Franchise Gids

Tom Barten

Chef alles

Stijldansen, spelletjes fanaat, stress komt niet voor in mijn woordenboek.

Tiago Jurgens - De Nationale Franchise Gids

Tiago Jurgens

Chef blije klanten

Voetballen en (vlieg)vissen.

Gian Dorsthorst

Interviewen van kandidaat ondernemers

Zwemmen, Triathlon, koken en barbecueën

Jeannette Dorsthorst - De Nationale Franchise Gids

Jeannette Leffers

Interviewen van kandidaat ondernemers

Buitenmeisje, houtbewerken en psychologie