Mitra Aalst

Mitra Aalst

Ondernemer worden bij Mitra in Aalst

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Aalst.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Aalst

Aalst ligt in de gemeente Waalre, in Noord-Brabant. In Aalst wonen ongeveer 10.420 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €43.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Aalst ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Aalst dus zo’n €203.663.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €302.000 is in Aalst. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Aalst ligt dit dus hoger. In Aalst hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 365 uitkomt.

Aalst is een dorpje in de provincie Gelderland. Aalst ligt aan de afgedamde Maas, nabij de steden Den Bosch en Zaltbommel. Het winkelaanbod in Aalst is beperkt. Je kunt er terecht voor de primaire boodschappen. De meeste winkels bevinden zich aan de E.P. van Ooijentraat, de Donkerstraat of de Maas-Waalweg. Verder beschikt Aalst over een Bedrijvencentrum. Het dorpje ligt nabij de N322.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalst.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Aalst

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Waalre
Inwoners
10.420
Inkomen
€43.000
WOZ-waarde
€302.000