Drogist Bewust Beter Aalst

Drogist Bewust Beter Aalst

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Aalst

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Aalst.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Aalst

In Aalst wonen naar schatting 10.420 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Waalre, in Noord-Brabant. Gemiddeld wordt er €43.000 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Aalst heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €203.663.636 over alle inwoners. De huizen in Aalst hebben een gemiddelde WOZ waarde van €302.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.5% van de mensen hebben in Aalst een uitkering, oftewel 365 van alle inwoners.

Aalst is een dorpje in de provincie Gelderland. Aalst ligt aan de afgedamde Maas, nabij de steden Den Bosch en Zaltbommel. Het winkelaanbod in Aalst is beperkt. Je kunt er terecht voor de primaire boodschappen. De meeste winkels bevinden zich aan de E.P. van Ooijentraat, de Donkerstraat of de Maas-Waalweg. Verder beschikt Aalst over een Bedrijvencentrum. Het dorpje ligt nabij de N322.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalst.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Aalst

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Waalre
Inwoners
10.420
Inkomen
€43.000
WOZ-waarde
€302.000