Lincherie Aalten

Lincherie Aalten

Ondernemer worden bij Lincherie in Aalten

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Aalten.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Aalten

Aalten ligt in de gemeente Aalten, in Gelderland. In Aalten wonen ongeveer 12.724 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Aalten ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Aalten dus zo’n €192.595.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €194.000 is in Aalten. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Aalten ligt dit dus lager. In Aalten hebben 4.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 534 uitkomt.

Het bedrijventerrein van Aalten bevindt zich in het zuidwestelijk deel van de gemeente, dicht bij de grensovergang van Bocholt, nabij de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen met het Ruhrgebied. Het bedrijfsleven in Aalten bestaat zowel uit zware industrie als uit dienstverlening.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalten.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Aalten

Provincie
Gelderland
Gemeente
Aalten
Inwoners
12.724
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€194.000