Drogist Bewust Beter Aalten

Drogist Bewust Beter Aalten

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Aalten

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Aalten.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Aalten

In Aalten wonen naar schatting 12.724 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Aalten, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €33.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Aalten heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €192.595.091 over alle inwoners. De huizen in Aalten hebben een gemiddelde WOZ waarde van €194.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.2% van de mensen hebben in Aalten een uitkering, oftewel 534 van alle inwoners.

Het bedrijventerrein van Aalten bevindt zich in het zuidwestelijk deel van de gemeente, dicht bij de grensovergang van Bocholt, nabij de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen met het Ruhrgebied. Het bedrijfsleven in Aalten bestaat zowel uit zware industrie als uit dienstverlening.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Aalten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aalten.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Aalten

Provincie
Gelderland
Gemeente
Aalten
Inwoners
12.724
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€194.000