CijferMeester Aarle-Rixtel

CijferMeester Aarle-Rixtel

Ondernemer worden bij CijferMeester in Aarle-Rixtel

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Aarle-Rixtel.

Een eigen administratiekantoor beginnen? Maak een vliegende start met de faciliteiten van CijferMeester!

Over Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel wonen naar schatting 5.650 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Laarbeek, in Noord Brabant. Gemiddeld wordt er €36.100 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Aarle-Rixtel heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €92.711.364 over alle inwoners. De huizen in Aarle-Rixtel hebben een gemiddelde WOZ waarde van €253.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4% van de mensen hebben in Aarle-Rixtel een uitkering, oftewel 226 van alle inwoners.

Aarle-Rixtel staat bekend om zijn textielindustrie en klokkengieterij. De klokkenindustrie kende een lange geschiedenis die zich tot in 2014 voortzette. Er werden met name kerkklokken geproduceerd. De textielindustrie werd gedomineerd door de familie Van de Kimmenade en was tot aan eind jaren 70 één van de bekendste textielfamilies van Noord-Brabant. Nabij Aarle-Rixtel ligt het landgoed Croy, waarop kasteel Croy staat. Tot op de dag van vandaag is het nog altijd niet bekend wanneer het kasteel gebouwd is. Belangrijke verkeersaders van het dorp is N279, Zuid-Willemsvaart en Wilhelminakanaal. Populaire winkelstraten in het dorp zijn o.a. de Dorpsstraat, Bosscheweg en de Kerkstraat.

Er zijn naast CijferMeester ook nog andere franchiseformules waarvoor Aarle-Rixtel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Aarle-Rixtel.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule CijferMeester valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen CijferMeester

Gegevens Aarle-Rixtel

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Laarbeek
Inwoners
5.650
Inkomen
€36.100
WOZ-waarde
€253.000