Drogist Bewust Beter Alblasserdam

Drogist Bewust Beter Alblasserdam

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Alblasserdam

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Alblasserdam.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Alblasserdam

In Alblasserdam wonen naar schatting 19.477 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Alblasserdam, in Zuid-Holland. Gemiddeld wordt er €35.500 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Alblasserdam heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €314.287.955 over alle inwoners. De huizen in Alblasserdam hebben een gemiddelde WOZ waarde van €195.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 2.9% van de mensen hebben in Alblasserdam een uitkering, oftewel 565 van alle inwoners.

Alblasserdam is vooral bekend door het beroemde molencomplex Kinderdijk bestaande uit 19 molens. Alblasserdam heeft verschillende winkelcentra, de grootste daarvan is Makadocenter. Een ander winkelcentrum, niet ver daar vandaan, is te vinden rond de Dam en de Plantageweg. Verder is er nog het winkelcentrum Scheldeplein en winkelcentrum Touwbaan.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Alblasserdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alblasserdam.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Alblasserdam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Alblasserdam
Inwoners
19.477
Inkomen
€35.500
WOZ-waarde
€195.000