Specsavers Horen en Zien Alblasserdam

Specsavers Horen en Zien Alblasserdam

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Alblasserdam

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Alblasserdam.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Alblasserdam

Alblasserdam ligt in de gemeente Alblasserdam, in Zuid-Holland. In Alblasserdam wonen ongeveer 19.477 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Alblasserdam ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Alblasserdam dus zo’n €314.287.955. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €195.000 is in Alblasserdam. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Alblasserdam ligt dit dus lager. In Alblasserdam hebben 2.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 565 uitkomt.

Alblasserdam is vooral bekend door het beroemde molencomplex Kinderdijk bestaande uit 19 molens. Alblasserdam heeft verschillende winkelcentra, de grootste daarvan is Makadocenter. Een ander winkelcentrum, niet ver daar vandaan, is te vinden rond de Dam en de Plantageweg. Verder is er nog het winkelcentrum Scheldeplein en winkelcentrum Touwbaan.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Alblasserdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Alblasserdam.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Alblasserdam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Alblasserdam
Inwoners
19.477
Inkomen
€35.500
WOZ-waarde
€195.000