CijferMeester Andijk

CijferMeester Andijk

Ondernemer worden bij CijferMeester in Andijk

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Andijk.

Een eigen administratiekantoor beginnen? Maak een vliegende start met de faciliteiten van CijferMeester!

Over Andijk

In Andijk wonen naar schatting 6.488 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Medemblik, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €35.600 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Andijk heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €104.987.636 over alle inwoners. De huizen in Andijk hebben een gemiddelde WOZ waarde van €219.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.6% van de mensen hebben in Andijk een uitkering, oftewel 234 van alle inwoners.

Andijk ligt aan het IJsselmeer en wordt omringd door landbouwgrond. Een van de belangrijkste inkomstenbron is het toerisme. Dit komt mede door de vele watersportmogelijkheden en de aanwezigheid van campings en bungalowpark “Het Grootslag”. Andijk is, door het waterwinstation Juliana aan de noordoost kant van het dorp, een belangrijke leverancier van drinkwater voor een groot deel van de provincie. Populaire winkelstraten zijn o.a. Middenweg, Sportlaan of Dijkgraaf Grootweg. Andijk heeft een klein industrieterrein. In Andijk kan men gratis parkeren.

Er zijn naast CijferMeester ook nog andere franchiseformules waarvoor Andijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Andijk.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule CijferMeester valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen CijferMeester

Gegevens Andijk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Medemblik
Inwoners
6.488
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€219.000