Drogist Bewust Beter Axel

Drogist Bewust Beter Axel

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Axel

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Axel.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Axel

In Axel wonen naar schatting 7.865 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Terneuzen, in Zeeland. Gemiddeld wordt er €33.000 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Axel heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €117.975.000 over alle inwoners. De huizen in Axel hebben een gemiddelde WOZ waarde van €157.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.4% van de mensen hebben in Axel een uitkering, oftewel 267 van alle inwoners.

Axel is een stad in de provincie Zeeland. Het centrum van Axel beschikt over veel winkels. De stad vervult hiermee de functie van streekcentrum. De meeste werkgelegenheid is te vinden in de industrie van de Kanaalzone. Axel is een ondernemend stadje met een mix van winkels een bedrijven. De meeste winkels zijn te vinden in de populaire winkelstraten: Szydlowskiplein, Markt, Zeestraat, Frans Halsstraat en de Noordstraat.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Axel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Axel.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Axel

Provincie
Zeeland
Gemeente
Terneuzen
Inwoners
7.865
Inkomen
€33.000
WOZ-waarde
€157.000