Mitra Bakel

Mitra Bakel

Ondernemer worden bij Mitra in Bakel

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bakel.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Bakel

Bakel ligt in de gemeente Gemert-Bakel, in Noord-Brabant. In Bakel wonen ongeveer 5.671 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Bakel ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Bakel dus zo’n €91.509.318. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €244.000 is in Bakel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Bakel ligt dit dus hoger. In Bakel hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 204 uitkomt.

Bakel ligt tussen Helmond en Milheeze. De dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven.Ten zuiden van de kom van Bakel ligt een bedrijventerrein. Dit bedrijventerrein werd in 2012 uitgebreid samen met nieuwbouwwijk Neerakker en is nog steeds in aanbouw.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Bakel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bakel.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Bakel

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Gemert-Bakel
Inwoners
5.671
Inkomen
€35.500
WOZ-waarde
€244.000