Mitra Barendrecht

Mitra Barendrecht

Ondernemer worden bij Mitra in Barendrecht

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Barendrecht

Barendrecht ligt in de gemeente Barendrecht, in Zuid-Holland. In Barendrecht wonen ongeveer 47.824 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Barendrecht ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Barendrecht dus zo’n €904.308.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €244.000 is in Barendrecht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Barendrecht ligt dit dus hoger. In Barendrecht hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.722 uitkomt.

Barendrecht ligt tegen Rotterdam aan en wordt dan ook gerekend tot de Stadsregio Rotterdam. Tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied, de kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren. Naast de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht loopt ook de HSL Zuid en de Betuwelijn. Geluidsoverlast en zicht wordt beperkt door ‘De Kap van Barendrecht’. Barendrecht is ook aangesloten op het metronet van Rotterdam. In het centrum van Barendrecht is In het centrum is de Middenbaan het centrale winkelgebied, in Carnisselande is er het overdekt winkelcentrum Carnisse Veste. Ook zijn er in nog twee kleinere winkelcentra: Marijkesingel en Nieuweland.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Barendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Barendrecht.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Barendrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Barendrecht
Inwoners
47.824
Inkomen
€41.600
WOZ-waarde
€244.000