KUBUS Beek en Donk

KUBUS Beek en Donk

Ondernemer worden bij KUBUS in Beek en Donk

KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers
KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Beek en Donk.

Met trots stellen we ons voor: Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van Nederland. Samen werken we dagelijks aan een financieel gezonde toekomst voor iedereen!

Over Beek en Donk

Beek en Donk is gelegen in Noord Brabant, en is onderdeel van de gemeente Laarbeek. Er wonen ongeveer 9.770 mensen in Beek en Donk. De WOZ waarde van de woningen in Beek en Donk ligt gemiddeld op €253.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Beek en Donk op €36.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Beek en Donk een gezamenlijk inkomen van €160.316.818. Van alle inwoners hebben 4% een uitkering. In Beek en Donk een totaal van 391 inwoners.

Beek en Donk ligt aan de Zuid-Willemsvaart en het Wilhelminakanaal. Het dorp kent twee historische centra: het heuvelplein in het zuidelijk gelegen Beek en het Piet van Thielplein in het noordelijk gelegen Donk. De industriële bedrijvigheid kwam in 1825 op gang, na de opening van de Zuid-Willemsvaart. Vanaf dat jaar ontwikkelde in Donk het bedrijf van Van Thiel, dat spijkers vervaardigde. Na de Tweede Wereldoorlog kwam er een bedrijventerrein bij Beek. Winkels in Beek en Donk kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Piet van Thielplein, Koppelstraat, Beekerheide en Burgermeester van der Weidenlaan.

Er zijn naast KUBUS ook nog andere franchiseformules waarvoor Beek en Donk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beek en Donk.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule KUBUS valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. Nederland telde in 2015 circa 3.655 RA-kantoren, 16.000 administratiekantoren, 1.785 RA-kantoren en 4.255 belastingconsulenten. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten. De administratie & accountancy branche zal de komende tijd nog weinig profiteren van de aantrekkende economie. Ook voor 2016 zal de groei beperkt blijven.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen KUBUS

Gegevens Beek en Donk

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Laarbeek
Inwoners
9.770
Inkomen
€36.100
WOZ-waarde
€253.000