Drogist Bewust Beter Beek en Donk

Drogist Bewust Beter Beek en Donk

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Beek en Donk

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Beek en Donk.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Beek en Donk

In Beek en Donk wonen naar schatting 9.770 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Laarbeek, in Noord Brabant. Gemiddeld wordt er €36.100 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Beek en Donk heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €160.316.818 over alle inwoners. De huizen in Beek en Donk hebben een gemiddelde WOZ waarde van €253.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4% van de mensen hebben in Beek en Donk een uitkering, oftewel 391 van alle inwoners.

Beek en Donk ligt aan de Zuid-Willemsvaart en het Wilhelminakanaal. Het dorp kent twee historische centra: het heuvelplein in het zuidelijk gelegen Beek en het Piet van Thielplein in het noordelijk gelegen Donk. De industriële bedrijvigheid kwam in 1825 op gang, na de opening van de Zuid-Willemsvaart. Vanaf dat jaar ontwikkelde in Donk het bedrijf van Van Thiel, dat spijkers vervaardigde. Na de Tweede Wereldoorlog kwam er een bedrijventerrein bij Beek. Winkels in Beek en Donk kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Piet van Thielplein, Koppelstraat, Beekerheide en Burgermeester van der Weidenlaan.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Beek en Donk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beek en Donk.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Beek en Donk

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Laarbeek
Inwoners
9.770
Inkomen
€36.100
WOZ-waarde
€253.000