Drogist Bewust Beter Bemmel

Drogist Bewust Beter Bemmel

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Bemmel

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Bemmel.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Bemmel

In Bemmel wonen naar schatting 12.526 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Lingewaard, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €36.000 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Bemmel heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €204.970.909 over alle inwoners. De huizen in Bemmel hebben een gemiddelde WOZ waarde van €231.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.5% van de mensen hebben in Bemmel een uitkering, oftewel 564 van alle inwoners.

Bemmel ligt vlak boven de rivier de Waal. Belangrijke verkeersaders zijn A15 en N839. Bemmel geniet internationale bekendheid door de jaarlijkse dweildag. Hier komen dweilorkesten vanuit verschillende landen op af. Ook de jaarlijkse ponymarkt en de Stoeterij Buitenzorg zijn bekende evenementen. Populaire winkelstraten in Bemmel zijn o.a. Markt, Dorpsstraat, de Houthakker en Buitengracht. Naast dat er geparkeerd kan worden onder de Albert Heijn en de Markt, zijn in het centrum meer blauwe parkeerzones te vinden. Lang parkeren is toegestaan op het Kinkelplein, nabij het gemeentehuis. Grootste doelgroep is tussen de 40 – 59 jaar.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Bemmel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bemmel.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Bemmel

Provincie
Gelderland
Gemeente
Lingewaard
Inwoners
12.526
Inkomen
€36.000
WOZ-waarde
€231.000