Bakker Bart Berkel en Rodenrijs

Bakker Bart Berkel en Rodenrijs

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Berkel en Rodenrijs

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Berkel en Rodenrijs.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is gelegen in Zuid Holland, en is onderdeel van de gemeente Lansingerland. Er wonen ongeveer 28.712 mensen in Berkel en Rodenrijs. De WOZ waarde van de woningen in Berkel en Rodenrijs ligt gemiddeld op €268.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Berkel en Rodenrijs op €43.900. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Berkel en Rodenrijs een gezamenlijk inkomen van €572.934.909. Van alle inwoners hebben 2.8% een uitkering. In Berkel en Rodenrijs een totaal van 804 inwoners.

Rond 1950 ontdekte de NAM olie in het Berkelveld en in 1953 begon men de olie op te pompen. De productie werd rond 1996 gestaakt en verwijderde NAM de pijpen, werden de putten gesloten en werd het terrein teruggebracht in oorspronkelijke staat. Het huurcontract loopt nog tot 2018, maar de gemeente wil niet verlengen. De komende jaren worden alle installaties verwijderd. Berkel en Rodenrijs is aangesloten op de metrolijn Rotterdam – Den Haag van RandstadRail met metrostations Rodenrijs en Berkel Westpolder. Berkel en Rodenrijs is via de weg toegankelijk via de N209, N470 en N471. Populaire winkelstraten zijn o.a. Westerwater, Kerkstraat, Kerksingel en Wilhelminastraat. In het centrum kan men gratis parkeren.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Berkel en Rodenrijs interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Berkel en Rodenrijs.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Berkel en Rodenrijs

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Lansingerland
Inwoners
28.712
Inkomen
€43.900
WOZ-waarde
€268.000