Drogist Bewust Beter Bodegraven

Drogist Bewust Beter Bodegraven

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Bodegraven

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Bodegraven.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Bodegraven

In Bodegraven wonen naar schatting 17.954 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, in Zuid-Holland. Gemiddeld wordt er €41.200 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Bodegraven heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €336.229.455 over alle inwoners. De huizen in Bodegraven hebben een gemiddelde WOZ waarde van €275.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.2% van de mensen hebben in Bodegraven een uitkering, oftewel 575 van alle inwoners.

Bodegraven ligt in het midden tussen de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De (hemelsbrede) afstand tot elk van deze steden bedraagt circa 30 kilometer. Bodegraven ligt centraal in het Groene Hart van Nederland, omsloten door de Randstad. Bodegraven is een bekend centrum van de kaashandel, al is het aantal karakteristieke kaaspakhuizen er afgenomen en wordt de dinsdagse kaasmarkt er sinds 2001 niet meer gehouden. De A12 verbindt Den Haag via Utrecht en Arnhem met de Duitse grens. De N11 verbindt A4 bij Leiden met de A12 bij Bodegraven. Er is een treinstation aan de spoorlijn Utrecht – Leiden. De winkels bevinden zich in Rijnhoek Plaza en in winkelcentrum Broekvelden.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Bodegraven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bodegraven.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Bodegraven

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Bodegraven-Reeuwijk
Inwoners
17.954
Inkomen
€41.200
WOZ-waarde
€275.000