Mitra Broek op Langedijk

Mitra Broek op Langedijk

Ondernemer worden bij Mitra in Broek op Langedijk

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Broek op Langedijk.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Broek op Langedijk

Broek op Langedijk ligt in de gemeente Langedijk, in Noord-Holland. In Broek op Langedijk wonen ongeveer 5.200 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €38.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Broek op Langedijk ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Broek op Langedijk dus zo’n €90.527.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €257.000 is in Broek op Langedijk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Broek op Langedijk ligt dit dus hoger. In Broek op Langedijk hebben 3.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 166 uitkomt.

Broek op Langedijk is een tuinbouwgebied. In dit gebied wordt met name (witte) kool geteeld. Tot de ruilverkaveling begin jaren 70, was het gebied volledig opgedeeld in kleine langwerpige akkers die uitsluitend over het water bereikbaar waren. In 1887 is in het dorp de eerste groenteveiling bij afslag ontstaan en is de oudste van Europa. De meeste inwoners zijn tegenwoordig forenzen. Een ander deel werkt in de Lays chipsfabriek en een ander deel van de bevolking zit nog in de tuinbouw. Aan een groot deel van de westkant van het dorp is een groot bedrijventerrein gelegen. Broek op Langedijk ligt tegen Heerhugowaard aan en nabij Alkmaar. Belangrijke verkeersader is de N242 die bij Alkmaar overgaat in de A9. Het dorp heeft een overdekt winkelcentrum met gratis parkeermogelijkheden.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Broek op Langedijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Broek op Langedijk.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Broek op Langedijk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Langedijk
Inwoners
5.200
Inkomen
€38.300
WOZ-waarde
€257.000