Grando Keukens & Bad Capelle aan den IJssel

Grando Keukens & Bad Capelle aan den IJssel

Ondernemer worden bij Grando Keukens & Bad in Capelle aan den IJssel

grando-exterieur
Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Capelle aan den IJssel.

Grando Keukens & Bad is een landelijke franchiseformule met 35 vestigingen waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de klant.

Over Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel ligt in de gemeente Capelle aan den IJssel, in Zuid-Holland. In Capelle aan den IJssel wonen ongeveer 66.534 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Capelle aan den IJssel ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Capelle aan den IJssel dus zo’n €1.049.422.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €176.000 is in Capelle aan den IJssel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Capelle aan den IJssel ligt dit dus lager. In Capelle aan den IJssel hebben 4.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.861 uitkomt.

Capelle aan den IJssel is prima ontsloten: het heeft opritten aan de A16 en de A20, het heeft een NS station en is aangesloten op het Rotterdamse metronetwerk. Er zijn twee grote bedrijventerreinen: Rivium (met 353 bedrijven en 11.850 werkzame personen) en Hoofdweggebied (met 422 en 10.094 werkzame personen). Er zijn vier winkelcentra in Capelle aan den IJssel: De Koperwiek, De Terp, De Crimpenhof en De Scholver.

Er zijn naast Grando Keukens & Bad ook nog andere franchiseformules waarvoor Capelle aan den IJssel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Capelle aan den IJssel.

keukens & keukenrenovatie branche informatie

Franchiseformule Grando Keukens & Bad valt binnen de branche keukens & keukenrenovatie. De keukenbranche is na jaren van krimp sinds 2015 weer flink aan het groeien. Het aantrekken van de woningmarkt heeft direct gevolg gehad op de branche, met als gevolg dat 2015 is gesloten met een omzetgroei van rond de 15%. 2016 lijkt wederom een zeer positief jaar te worden, met een omzetgroei van bijna 5% in het eerste kwartaal. Ondanks deze opleving, is het aantal keukenbedrijven sinds het begin van de crisis afgenomen met 16%. Dat meldt het CBS. Hiermee werd de ondergrens van 1000 doorbroken.

Hoewel online verkopen ook in de lift zitten, is de keukenbranche nog één van de branches waar de verkopen in de winkel nog ruim de boventoon voert. Consumenten willen meer gevoel hebben bij de aankoop van een keuken, dan dat online ze kan bieden. Dit maakt dat de winkels des te belangrijker worden in dit digitale tijdperk.

Het vertrouwen van de consument en de vakkennis wordt hierdoor belangrijker. In het tijdperk van social media dient alles transparant te zijn. Keukenretailers moeten hierop inspelen. Hierbij moet een belangrijke marktpositie ingenomen worden. Daarnaast vallen er in veel gevallen nog verbeteringen te behalen in de back-end van het bedrijf. het uitbesteden van magazijnhandling, logistieke processen en/of montage. Zo wordt er meer grip gehouden op kosten.

Vestigingen Grando Keukens & Bad

Gegevens Capelle aan den IJssel

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Capelle aan den IJssel
Inwoners
66.534
Inkomen
€34.700
WOZ-waarde
€176.000