Drogist Bewust Beter De Bilt

Drogist Bewust Beter De Bilt

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in De Bilt

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in De Bilt.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over De Bilt

In De Bilt wonen naar schatting 10.465 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente De Bilt, in Utrecht. Gemiddeld wordt er €43.100 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. De Bilt heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €205.018.864 over alle inwoners. De huizen in De Bilt hebben een gemiddelde WOZ waarde van €338.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.5% van de mensen hebben in De Bilt een uitkering, oftewel 366 van alle inwoners.

De plaats is ontstaan op een aftakking van de Utrechtse Heuvelrug. De plaats ontleent zijn bekendheid aan het KNMI wat gevestigd is in De Bilt, waar de temperatuursmetingen altijd vandaan komen.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor De Bilt interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in De Bilt.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens De Bilt

Provincie
Utrecht
Gemeente
De Bilt
Inwoners
10.465
Inkomen
€43.100
WOZ-waarde
€338.000