Mitra Delft

Mitra Delft

Ondernemer worden bij Mitra in Delft

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Delft.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Delft

Delft ligt in de gemeente Delft, in Zuid-Holland. In Delft wonen ongeveer 101.053 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Delft ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Delft dus zo’n €1.474.455.136. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €181.000 is in Delft. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Delft ligt dit dus lager. In Delft hebben 2.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.526 uitkomt.

Delft is een stad gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Delft heeft een historische binnenstad, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt met de aanwezigheid van een Technische Universiteit. Vooral als Delft Kennisstad. De Delftse economie wordt gekenmerkt door innovatieve (tech)bedrijven, kennisinstellingen, freelancers en zorg.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Delft

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Delft
Inwoners
101.053
Inkomen
€32.100
WOZ-waarde
€181.000