Belisol Deventer

Belisol Deventer

Ondernemer worden bij Belisol in Deventer

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Deventer.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Deventer

Deventer is onderdeel van de gemeente Deventer, binnen de provincie Overijssel, en heeft 80.660 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Deventer een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.202.567.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Deventer op gemiddeld €191.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.5% van de mensen in Deventer een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.630 inwoners van Deventer een uitkering krijgen.

Deventer is één van de vijf oudste steden van Nederland. Er zijn veel winkels en uitgaansgelegenheden in het centrum rondom het stadsplein de Brink. Vlak bij het centrum ligt het nieuwe winkelcentrum De Boreel, waar veel grote winkels en warenhuizen te vinden zijn. Daarnaast bevat de stad nog enkele andere winkelcentra.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Deventer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Deventer.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Deventer

Provincie
Overijssel
Gemeente
Deventer
Inwoners
80.660
Inkomen
€32.800
WOZ-waarde
€191.000