Bakker Bart Dieren

Bakker Bart Dieren

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Dieren

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Dieren.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Dieren

Dieren is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Rheden. Er wonen ongeveer 14.340 mensen in Dieren. De WOZ waarde van de woningen in Dieren ligt gemiddeld op €204.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Dieren op €33.600. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Dieren een gezamenlijk inkomen van €219.010.909. Van alle inwoners hebben 4.9% een uitkering. In Dieren een totaal van 703 inwoners.

Dieren is gelegen tussen de bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. Door deze ligging biedt Dieren de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten. Het dorp is goed bereikbaar via de provinciale weg N348 en de spoorlijn Arnhem-Zutphen. Het winkelcentrum in Dieren is centraal gelegen en biedt een grote diversiteit aan winkels en horeca. Rondom zijn er diverse gratis parkeergelegenheden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Dieren interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dieren.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Dieren

Provincie
Gelderland
Gemeente
Rheden
Inwoners
14.340
Inkomen
€33.600
WOZ-waarde
€204.000