Bakker Bart Dokkum

Bakker Bart Dokkum

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Dokkum

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Dokkum.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Dokkum

Dokkum is gelegen in Friesland, en is onderdeel van de gemeente Dongeradeel. Er wonen ongeveer 12.516 mensen in Dokkum. De WOZ waarde van de woningen in Dokkum ligt gemiddeld op €149.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Dokkum op €30.400. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Dokkum een gezamenlijk inkomen van €172.948.364. Van alle inwoners hebben 4.9% een uitkering. In Dokkum een totaal van 613 inwoners.

Dokkum is één van de bekende Friese elf steden. Het centrum van de stad is omringt door stadswallen met bolwerken. Dit geeft de stad een karakteristiek uiterlijk. De stad had in 2012 bijna 190 winkels. De binnenstad van Dokkum is in de provincie Friesland de 5e winkelstad in orde van grootte.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Dokkum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dokkum.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Dokkum

Provincie
Friesland
Gemeente
Dongeradeel
Inwoners
12.516
Inkomen
€30.400
WOZ-waarde
€149.000