Drogist Bewust Beter Doorn

Drogist Bewust Beter Doorn

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Doorn

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Doorn.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Doorn

In Doorn wonen naar schatting 10.052 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in Utrecht. Gemiddeld wordt er €41.100 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Doorn heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €187.789.636 over alle inwoners. De huizen in Doorn hebben een gemiddelde WOZ waarde van €305.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.3% van de mensen hebben in Doorn een uitkering, oftewel 332 van alle inwoners.

Doorn is een dorp in de provincie Utrecht, gelegen op de Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is vandaag de dag een nationaal park. Doorn is een dorpje met een sfeervol centrum. Dit centrum beschikt over een uitgebreid winkelaanbod. Qua horecagelegenheden heeft Doorn ook genoeg te bieden.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Doorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doorn.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Doorn

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
10.052
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000