Baker’s Dough Driebergen-Rijsenburg

Baker’s Dough Driebergen-Rijsenburg

Ondernemer worden bij Baker’s Dough in Driebergen-Rijsenburg

Baker’s Dough is op zoek naar een ondernemer in Driebergen-Rijsenburg.

Verkoop van cookie dough, ijs en koffie vanuit een stijlvolle take-away omgeving op een high traffic locatie met kleine zitgelegenheid.

Over Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Er wonen ongeveer 18.490 mensen in Driebergen-Rijsenburg. De WOZ waarde van de woningen in Driebergen-Rijsenburg ligt gemiddeld op €305.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Driebergen-Rijsenburg op €41.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Driebergen-Rijsenburg een gezamenlijk inkomen van €345.426.818. Van alle inwoners hebben 3.3% een uitkering. In Driebergen-Rijsenburg een totaal van 610 inwoners.

Driebergen-Rijsenburg is een dorp in de provincie Utrecht, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is vandaag de dag een nationaal park. Driebergen-Rijsenburg beschikt niet over een uitgebreid winkelbestand. In het centrum van Driebergen-Rijsenburg vind je primaire winkels. Qua horecagelegenheden heeft Driebergen-Rijsenburg van alles te bieden. Je vind er restaurants, bistro’s, koffiebarretjes en ijssalons.

Er zijn naast Baker’s Dough ook nog andere franchiseformules waarvoor Driebergen-Rijsenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Driebergen-Rijsenburg.

koffie & thee branche informatie

Franchiseformule Baker’s Dough valt binnen de branche koffie & thee. Tot de branche koffie & thee behoren speciaalzaken voor de verkoop van koffie, thee, espresso machines en serviezen. De branche is een voorbeeld van foodretail. De speciaalzaken bieden in een unieke setting een zeer uitgebreid en een steeds wisselend assortiment van versgemalen koffie, verse theesoorten en cadeauartikelen aan. Bij sommige speciaalzaken zijn de producten ook in een webshop verkrijgbaar. Enkele bekende formules die actief zijn in de branche zijn Kaldi koffie & thee, Simon Lévelt en Casabarista.

Nederland is van oudsher een echt koffieland. Koffie en thee staan, samen met water, in de top drie van de meest gedronken dranken van ons land. De Nederlander drinkt gemiddeld 150 liter koffie en 90 liter thee. Dat zijn ruim drie kopjes koffie en twee kopjes thee per hoofd van de bevolking per dag. Nederlanders drinken de meeste koffie thuis, 70% van alle koffieconsumptie vindt binnenshuis plaats. De Nederlandse bevolking gaat voor gezelligheid en huiselijkheid.

De trends volgen elkaar in rap tempo op: Na cappuccino, latte en espresso in allerlei smaken en blends is nu de goede oude filterkoffie ‘the latest hip thing’. Consumeren met aandacht, van massa naar speciaal. Van theezakje naar losse thee en van snelle espresso naar slow coffee. De nieuwe koffiedrinker wil kwaliteit en afwisseling en laat zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs voor een product met een unieke beleving. Koffie is cultuur geworden.

De aanschaf van hoogwaardige koffiezetapparatuur voor thuis is in een stroomversnelling gekomen. Daarnaast is er een groeiende groep consumenten die zich steeds bewuster is van hun consumptie en die wil weten waar het vandaan en hoe het wordt gemaakt. Om vervolgens bewuste keuzes te maken voor bijvoorbeeld duurzaam, lokaal of ambachtelijk. Dit resulteerde de afgelopen jaren in een sterke toename van koffie- en theespeciaalzaken. Daarnaast is de toenemende koffiebeleving bij bijvoorbeeld tankstations, treinstations en luchthavens een impuls voor de hele koffiebranche geweest.

Vestigingen Baker’s Dough

Gegevens Driebergen-Rijsenburg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
18.490
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000