Bakker Bart Druten

Bakker Bart Druten

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Druten

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Druten.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Druten

Druten is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Druten. Er wonen ongeveer 11.866 mensen in Druten. De WOZ waarde van de woningen in Druten ligt gemiddeld op €230.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Druten op €36.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Druten een gezamenlijk inkomen van €195.249.636. Van alle inwoners hebben 4.4% een uitkering. In Druten een totaal van 522 inwoners.

Tweederde van de inwoners van de gemeente Druten wonen in het gelijknamige dorp. Naast Druten bestaat de gemeente uit nog vier kerkdorpen: Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Druten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Druten.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Druten

Provincie
Gelderland
Gemeente
Druten
Inwoners
11.866
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€230.000