Bakker Bart Elburg

Bakker Bart Elburg

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Elburg

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Elburg.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Elburg

Elburg is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Elburg. Er wonen ongeveer 11.880 mensen in Elburg. De WOZ waarde van de woningen in Elburg ligt gemiddeld op €240.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Elburg op €35.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Elburg een gezamenlijk inkomen van €190.080.000. Van alle inwoners hebben 3.9% een uitkering. In Elburg een totaal van 463 inwoners.

Elburg is gelegen aan het Veluwemeer en het Drontermeer? De plaats is van oudsher een vissersplaats met een historische binnenstad waar de meeste winkels gelegen zijn. Daarnaast is er een festivalterrein bij Elburg gelegen.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Elburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Elburg.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Elburg

Provincie
Gelderland
Gemeente
Elburg
Inwoners
11.880
Inkomen
€35.200
WOZ-waarde
€240.000