Belisol Enschede

Belisol Enschede

Ondernemer worden bij Belisol in Enschede

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Enschede.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Enschede

Enschede is onderdeel van de gemeente Enschede, binnen de provincie Overijssel, en heeft 157.838 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €29.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Enschede een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.123.638.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Enschede op gemiddeld €155.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Enschede een uitkering. Dit maakt dat in totaal 6.471 inwoners van Enschede een uitkering krijgen.

Enschede is een typische studentenstad. Met een eigen hogeschool, ROC, kunstacademie en universiteit is dit aan alles te merken. De stad is tevens onderdeel van de regio Twente. In het centrum van de stad liggen een aantal pleinen waar het meeste van de retail en horeca gevestigd is. Daarnaast bevinden in Enschede zich een aantal winkelcentra. Vlak buiten de stad in Drienerlo is tevens het voetbalstadion ‘De Grolschveste’ te vinden, met daaromheen veel bedrijvigheid.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Enschede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enschede.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Enschede

Provincie
Overijssel
Gemeente
Enschede
Inwoners
157.838
Inkomen
€29.600
WOZ-waarde
€155.000