Bakker Bart Etten-Leur

Bakker Bart Etten-Leur

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Etten-Leur

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Etten-Leur.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Etten-Leur

Etten-Leur is gelegen in Noord Brabant, en is onderdeel van de gemeente Etten-Leur. Er wonen ongeveer 42.873 mensen in Etten-Leur. De WOZ waarde van de woningen in Etten-Leur ligt gemiddeld op €224.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Etten-Leur op €35.600. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Etten-Leur een gezamenlijk inkomen van €693.763.091. Van alle inwoners hebben 4.8% een uitkering. In Etten-Leur een totaal van 2.058 inwoners.

Vroeger ging de Rijksweg 58 door het centrum. Toen die verlegd werd ontstond er ruimte voor herontwikkeling van het stadshart. Vanaf circa 2000 is op, onder en rond het voormalige rijkswegtracé een compact stadshart verrezen. In het totale centrumplan zijn 1.000 ondergrondse parkeerplaatsen, 13.500 m² winkelvloeroppervlak, 2.000 m² horeca, 400 woningen en 10.000 m² kantooroppervlak, waarvan het grootste deel wordt ingenomen door het stadskantoor, gerealiseerd.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Etten-Leur interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Etten-Leur.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Etten-Leur

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Etten-Leur
Inwoners
42.873
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€224.000