PostMasters Geldermalsen

PostMasters Geldermalsen

Ondernemer worden bij PostMasters in Geldermalsen

PostMasters
PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Geldermalsen.

Internationaal verzenden, expresspost, koeriersdiensten, inpakservice, DTP, copy- en print-service, postbussen en kantoorartikelen. Voor particulieren en bedrijven.

Over Geldermalsen

Geldermalsen is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Geldermalsen. Er wonen ongeveer 10.586 mensen in Geldermalsen. De WOZ waarde van de woningen in Geldermalsen ligt gemiddeld op €278.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Geldermalsen op €39.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Geldermalsen een gezamenlijk inkomen van €190.066.818. Van alle inwoners hebben 3.3% een uitkering. In Geldermalsen een totaal van 349 inwoners.

Omdat Geldermalsen zo centraal gelegen is, biedt het voor veel bedrijven een goede vestigingsplaats. Zo zijn er distributiecentra van Blokker en Albert Heijn gevestigd. De plaats is goed bereikbaar middels een spoorwegstation en de A15. Geldermalsen is ook thuis van kasteel Ravestein.

Er zijn naast PostMasters ook nog andere franchiseformules waarvoor Geldermalsen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Geldermalsen.

koerier & verzendservice branche informatie

Franchiseformule PostMasters valt binnen de branche koerier & verzendservice. Tot de branche koerier & verzendservice behoren post- en pakketbedrijven die zich met houden met het (internationaal) verzenden van vrachten, pakketten en post voor zowel particulieren als bedrijven. Bekende formules in deze branche zijn onder andere InXpress, PostMasters en Collect & Deliver.

De branche profiteert optimaal van de toenemende groei in online verkopen. De online bestedingen zijn de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld. Per online aankoop wordt er circa € 2,40 betaald aan verzendkosten. In het derde kwartaal van 2014 steeg de omzet van post- en koeriersdiensten met 9,4%, de hoogste omzet ooit behaalt door de branche. Niet alleen de omzet is toegenomen, ook het aantal bedrijven groeide de afgelopen vijf jaar met 30%. De toetredingsdrempels voor nieuwe aanbieders is laag. Hierdoor is het relatief gemakkelijk om een koeriersdienst te beginnen. Deze lage toetredingsdrempels zorgen voor hoge concurrentie en een afname van de omzet per bedrijf.

De markt heeft te maken met diverse trends. De belangrijkste ontwikkeling is de same-day-delivery. De consument hecht tegenwoordig een grote waarde aan een snelle bezorging, artikelen op de dag van bestellen ook bezorgen is steeds vaker een vereiste. De wens van de consument is dat hij zelf kan bepalen waar een wanneer het artikel wordt bezorgd. Dit vergt van koeriersdiensten andere aanrijtijden. Daarmee neemt ook de avond- en weekendbezorging toe. Tijdige en nauwkeurige leveringen worden steeds crucialer geacht voor een optimale klanttevredenheid. Er wordt onder andere sterk geïnvesteerd in ‘tracking and tracing’, waarbij de informatiestroom even belangrijk wordt geacht als de goederenstoom.

De toenemende Click & Collect initiatieven, waarbij de consument de bestelling zelf af kan halen bij een winkel van de retailer, vormt een bedreiging voor koeriersdiensten. Ook de toenemende populariteit van afhaal- en afgiftepunten vormt een serieuze bedreiging. Deze trends vragen om flexibiliteit en gunstige prijzen van koeriersbedrijven om zich te blijven onderscheiden van de concurrent.

Bron: LogistiekTotaal.nl, ABN AMRO Insights

Vestigingen PostMasters

Gegevens Geldermalsen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Geldermalsen
Inwoners
10.586
Inkomen
€39.500
WOZ-waarde
€278.000