Bakker Bart Groesbeek

Bakker Bart Groesbeek

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Groesbeek

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Groesbeek.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Groesbeek

Groesbeek is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Berg en Dal. Er wonen ongeveer 11.890 mensen in Groesbeek. De WOZ waarde van de woningen in Groesbeek ligt gemiddeld op €289.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Groesbeek op €34.600. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Groesbeek een gezamenlijk inkomen van €186.997.273. Van alle inwoners hebben 3.5% een uitkering. In Groesbeek een totaal van 416 inwoners.

De gemeente Groesbeek is in 2015 samengevoegd met de gemeenten Millingen aan de Rijn en Ubbergen tot de nieuwe gemeente Berg en Dal. De Mies is een lokaal gemengd bedrijventerrein met een netto oppervlakte van ca. 12. ha, waarvan al een groot deel bebouwd is. Groesbeek is met meer dan 20 ha wijnbouw het grootste wijndorp van Nederland.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Groesbeek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Groesbeek.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Groesbeek

Provincie
Gelderland
Gemeente
Berg en Dal
Inwoners
11.890
Inkomen
€34.600
WOZ-waarde
€289.000