Belisol Harderwijk

Belisol Harderwijk

Ondernemer worden bij Belisol in Harderwijk

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Harderwijk.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Harderwijk

Harderwijk is onderdeel van de gemeente Harderwijk, binnen de provincie Gelderland, en heeft 42.500 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Harderwijk een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €672.272.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Harderwijk op gemiddeld €215.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Harderwijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.615 inwoners van Harderwijk een uitkering krijgen.

Harderwijk is een stad gelegen vlakbij de polder. Het staat vooral bekend om zijn grootste toeristische trekpleister; Het Dolfinarium. Het centrum heeft een nog oud-Nederlandse uitstraling en is kenmerkend voor een traditioneel vissersdorp met veel restaurants en winkels. Ook sauna- en welness resort De Zwaluwhoeve en jachthavens aan het Wolderwijd/Veluwemeer trekken veel toerisme in Harderwijk. De stad heeft zijn eigen spoorwegstation, maar geen toegang via de snelweg. Enkel regionale wegen.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Harderwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Harderwijk.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Harderwijk

Provincie
Gelderland
Gemeente
Harderwijk
Inwoners
42.500
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€215.000