Mitra Hattem

Mitra Hattem

Ondernemer worden bij Mitra in Hattem

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Hattem.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Hattem

Hattem ligt in de gemeente Hattem, in Gelderland. In Hattem wonen ongeveer 11.906 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Hattem ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Hattem dus zo’n €204.025.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €253.000 is in Hattem. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Hattem ligt dit dus hoger. In Hattem hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 452 uitkomt.

Hattem is een stad gelegen aan de noordelijke rand van de Veluwe en grenst aan de IJssel. De stad is gelegen aan de A50 en heeft zijn eigen spoorwegstation. het centrum van Hattem wordt omringt door de Grote en Kleine Gracht. Hier zijn de meeste winkels en horeca gevestigd.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Hattem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hattem.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Hattem

Provincie
Gelderland
Gemeente
Hattem
Inwoners
11.906
Inkomen
€37.700
WOZ-waarde
€253.000