AMI Kappers Heeze

AMI Kappers Heeze

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Heeze

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heeze.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Heeze

Heeze is onderdeel van de gemeente Heeze-Leende, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 9.699 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €40.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Heeze een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €177.227.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Heeze op gemiddeld €312.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.3% van de mensen in Heeze een uitkering. Dit maakt dat in totaal 320 inwoners van Heeze een uitkering krijgen.

Heeze is een dorp, gelegen nabij Eindhoven. Van oudsher een agrarische gemeenschap. Momenteel heeft Heeze één industrieterrein, wat zich blijft ontwikkelen. Winkels bevinden zich in de J. Deckersstraat en Kapelstraat. Heeze is bereikbaar via de A67 en de A2.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Heeze interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heeze.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Heeze

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Heeze-Leende
Inwoners
9.699
Inkomen
€40.200
WOZ-waarde
€312.000