Bakker Bart Heiloo

Bakker Bart Heiloo

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Heiloo

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Heiloo.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Heiloo

Heiloo is gelegen in Noord-Holland, en is onderdeel van de gemeente Heiloo. Er wonen ongeveer 22.623 mensen in Heiloo. De WOZ waarde van de woningen in Heiloo ligt gemiddeld op €288.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Heiloo op €40.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Heiloo een gezamenlijk inkomen van €413.383.909. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In Heiloo een totaal van 656 inwoners.

Heiloo maakt deel uit van de regio Kennemerland. Het ligt direct ten zuiden van Alkmaar. Heiloo heeft zijn eigen spoorwegstation en ligt nabij de A9. Tevens is er in Heiloo een Winkelcentrum aanwezig; Winkelhof ’t Loo. Nabij de Witte Kerk. Hier zijn ook de meeste retailers gevestigd.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Heiloo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heiloo.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Heiloo

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Heiloo
Inwoners
22.623
Inkomen
€40.200
WOZ-waarde
€288.000