Right at Home Zorg & Thuisservice Helmond

Right at Home Zorg & Thuisservice Helmond

Ondernemer worden bij Right at Home Zorg & Thuisservice in Helmond

Right at Home Zorg & Thuisservice is op zoek naar een ondernemer in Helmond.

Right at Home is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en -ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten.

Over Helmond

Helmond is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Helmond. Er wonen ongeveer 90.116 mensen in Helmond. De WOZ waarde van de woningen in Helmond ligt gemiddeld op €206.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Helmond op €32.900. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Helmond een gezamenlijk inkomen van €1.347.643.818. Van alle inwoners hebben 4.5% een uitkering. In Helmond een totaal van 4.055 inwoners.

Helmond ligt ten oosten van Eindhoven. De rijksweg N270 loopt dwars door het centrum van de stad heen. Diverse winkels zijn er in het centrum rond de Veestraat en de Markt. Helmond heeft verder diverse uitgestrekte bedrijventerreinen. Helmond heeft ook een spoorwegstation aan het traject Eindhoven-Venlo.

Er zijn naast Right at Home Zorg & Thuisservice ook nog andere franchiseformules waarvoor Helmond interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Helmond.

thuiszorg branche informatie

Franchiseformule Right at Home Zorg & Thuisservice valt binnen de branche thuiszorg. De gezondheidszorg is in Nederland een grote branche. Hij vormt 13% van het BNP. Onder deze branche vallen onder andere; thuiszorg, ziekenhuizen, medische beroepen, geestelijke zorg, etc.

Door verandering in de wetgeving en privatisering van de sector, heeft de branche de afgelopen jaren een stabiele groei doorstaan. Dit heeft de branche aantrekkelijk gemaakt voor veel ondernemers en zelfstandigen. Inmiddels zijn er binnen de branche zo’n 150.000 MKB-ondernemingen actief.

Momenteel ligt er een grote uitdaging voor de markt. Voorspeld wordt dat in 2025 er een tekort van 475.000 mensen zal zijn in de branche. Er zal een toename in innovatie, productiviteit en samenwerking moeten plaatsvinden. Een andere trend die gezien wordt is dat er een verschuiving plaatsvind van zorg in het ziekenhuis naar verpleging en thuiszorg. Dit biedt kansen voor ondernemingen. De thuiszorg is een branche waarin de laatste jaren steeds meer ondernemingen te vinden zijn. De groei wordt echter wel geremd door verscheidene regelgevingen vanuit de overheid.

Het ondernemerschap binnen deze branche staat dus relatief gezien nog in zijn kinderschoenen.

De zorg is één van de weinige branches die gedomineerd wordt door vrouwen. Ruim 80% van de werkzame personen binnen de branche is vrouwelijk.

Vestigingen Right at Home Zorg & Thuisservice

Gegevens Helmond

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Helmond
Inwoners
90.116
Inkomen
€32.900
WOZ-waarde
€206.000