Bakker Bart Hoevelaken

Bakker Bart Hoevelaken

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Hoevelaken

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Hoevelaken.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Hoevelaken

Hoevelaken is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Nijkerk. Er wonen ongeveer 10.000 mensen in Hoevelaken. De WOZ waarde van de woningen in Hoevelaken ligt gemiddeld op €263.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Hoevelaken op €37.800. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Hoevelaken een gezamenlijk inkomen van €171.818.182. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Hoevelaken een totaal van 370 inwoners.

Hoevelaken is een plaats in de Gelderse Vallei, gelegen aan de A28 en was tot het jaar 2000 een zelfstandige gemeente. Ten westen van Hoevelaken ligt Amersfoort, waar Hoevelaken qua voorzieningen zeer op gericht is. Hoevelaken heeft een dorpscentrum dat in 2003 door de gemeente is opgeknapt. In het centrum zijn diverse winkelvoorzieningen en horecagelegenheden te vinden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoevelaken interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoevelaken.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Hoevelaken

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijkerk
Inwoners
10.000
Inkomen
€37.800
WOZ-waarde
€263.000