Drogist Bewust Beter Hoevelaken

Drogist Bewust Beter Hoevelaken

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Hoevelaken

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Hoevelaken.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Hoevelaken

In Hoevelaken wonen naar schatting 10.000 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Nijkerk, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €37.800 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Hoevelaken heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €171.818.182 over alle inwoners. De huizen in Hoevelaken hebben een gemiddelde WOZ waarde van €263.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.7% van de mensen hebben in Hoevelaken een uitkering, oftewel 370 van alle inwoners.

Hoevelaken is een plaats in de Gelderse Vallei, gelegen aan de A28 en was tot het jaar 2000 een zelfstandige gemeente. Ten westen van Hoevelaken ligt Amersfoort, waar Hoevelaken qua voorzieningen zeer op gericht is. Hoevelaken heeft een dorpscentrum dat in 2003 door de gemeente is opgeknapt. In het centrum zijn diverse winkelvoorzieningen en horecagelegenheden te vinden.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoevelaken interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoevelaken.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Hoevelaken

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijkerk
Inwoners
10.000
Inkomen
€37.800
WOZ-waarde
€263.000