Lincherie Houten

Lincherie Houten

Ondernemer worden bij Lincherie in Houten

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Houten.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Houten

Houten ligt in de gemeente Houten, in Utrecht. In Houten wonen ongeveer 48.812 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €42.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Houten ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Houten dus zo’n €951.834.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €261.000 is in Houten. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Houten ligt dit dus lager. In Houten hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.757 uitkomt.

Houten ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht tussen de rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. Houten is een forensenstad en kent twee stations. Beide stations liggen aan de spoorlijn Utrecht – Boxtel. Houten heeft een uniek verkeerssysteem waarbij rustige en veilige wijken voorop staan. Langzaam verkeer wordt dwars door Houten geleid door vrij liggende voet- en fietspaden. Vanuit de woonwijken lopen routes direct naar het centrum. Voetgangers en fietsers kunnen via korte routes van wijk naar wijk komen. Houten won in 2008 de door de Fietsersbond georganiseerde ‘Fietsstad van Nederland’-verkiezing, na eerder genomineerd te zijn in 2002 en 2004. In 2011 werd Houten wederom genomineerd voor deze prijs.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Houten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Houten.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Houten

Provincie
Utrecht
Gemeente
Houten
Inwoners
48.812
Inkomen
€42.900
WOZ-waarde
€261.000