Mitra IJsselstein

Mitra IJsselstein

Ondernemer worden bij Mitra in IJsselstein

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in IJsselstein.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over IJsselstein

IJsselstein ligt in de gemeente IJsselstein, in Utrecht. In IJsselstein wonen ongeveer 34.114 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in IJsselstein ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van IJsselstein dus zo’n €609.400.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €234.000 is in IJsselstein. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in IJsselstein ligt dit dus hoger. In IJsselstein hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.399 uitkomt.

IJsselstein ligt aan de westkant van Nieuwegein en is met een tramlijn verbonden met het centrum van Nieuwegein en Utrecht. De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt de Hollandse IJssel. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpsgezicht. Ook zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten. De grootste groep inwoners is tussen de 30 en 49 jaar.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor IJsselstein interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in IJsselstein.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens IJsselstein

Provincie
Utrecht
Gemeente
IJsselstein
Inwoners
34.114
Inkomen
€39.300
WOZ-waarde
€234.000