Lincherie Leidschendam

Lincherie Leidschendam

Ondernemer worden bij Lincherie in Leidschendam

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Leidschendam

Leidschendam ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg, in Zuid Holland. In Leidschendam wonen ongeveer 30.728 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €37.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Leidschendam ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Leidschendam dus zo’n €518.185.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €232.000 is in Leidschendam. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Leidschendam ligt dit dus lager. In Leidschendam hebben 3.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 983 uitkomt.

Op de kerken en enkele artnouveau-winkelpanden na, is er verder weinig bewaard in Leidschendam. Rondom de dorpskern liggen verschillende kantoorgebouwen. In 2009 kreeg het dorp de zetel van het Libanontribunaal. Dit tribunaal zit gevestigd in het voormalig AIVD gebouw aan de Dr. Van der Stamstraat. Het dorp heeft een overdekt winkelcentrum, Leidsenhage en bevat zo’n 180 winkels. In 2018 moet het vernieuwe Leidsenhage klaar zijn met meer winkels en een andere naam: Mall of The Netherlands. Andere populaire winkelstraten zijn Liguster, Berkenhove, Rozemarijn, Damlaan en Eglantierhof. Belangrijke verkeersaders zijn A4 en N14. Leidschendam heeft een trein-, tram- en busstation.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Leidschendam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leidschendam.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Leidschendam

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Leidschendam-Voorburg
Inwoners
30.728
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€232.000