Bakker Bart Lochem

Bakker Bart Lochem

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Lochem

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Lochem.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Lochem

Lochem is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Lochem. Er wonen ongeveer 13.743 mensen in Lochem. De WOZ waarde van de woningen in Lochem ligt gemiddeld op €282.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Lochem op €38.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Lochem een gezamenlijk inkomen van €240.502.500. Van alle inwoners hebben 4.5% een uitkering. In Lochem een totaal van 618 inwoners.

Lochem ligt aan de rivier de Berkel en aan het Twentekanaal. In de twintigste eeuw groeide Lochem door leerfabrieken en verbeterde vervoer, als een spoorlijn en stoomtram. Lochem heeft een eigen station en ligt aan het traject Zutphen – Hengelo – Enschede. Het station ligt echter niet in het centrum, maar wat meer in het noorden van de stad. Lochem heeft drie bedrijventerreinen. Populaire winkelstraten in Lochem zijn o.a. Molenstraat, Bierstraat, Markt en Prins Bernhardweg. Men kan gratis parkeren. Belangrijke verkeersaders zijn 346 en N312.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Lochem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lochem.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Lochem

Provincie
Gelderland
Gemeente
Lochem
Inwoners
13.743
Inkomen
€38.500
WOZ-waarde
€282.000