Lincherie Maarssen

Lincherie Maarssen

Ondernemer worden bij Lincherie in Maarssen

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Maarssen.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Maarssen

Maarssen ligt in de gemeente Stichtse Vecht, in Utrecht. In Maarssen wonen ongeveer 12.705 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €40.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Maarssen ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Maarssen dus zo’n €235.620.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €270.000 is in Maarssen. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Maarssen ligt dit dus lager. In Maarssen hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 521 uitkomt.

Maarssen is een dorp in de provincie Utrecht gelegen aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het dorp kent een overdekt winkelcentrum genaamd Het Bison Shopping Centre. Vlakbij het Station Maarsen bevindt zich het kantorencomplex van Maarssen. In het centrum van Maarssen en langs de gracht bevinden zich diverse restaurants en eetcafés.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Maarssen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Maarssen.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Maarssen

Provincie
Utrecht
Gemeente
Stichtse Vecht
Inwoners
12.705
Inkomen
€40.800
WOZ-waarde
€270.000