Mitra Made

Mitra Made

Ondernemer worden bij Mitra in Made

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Made.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Made

Made ligt in de gemeente Drimmelen, in Noord-Brabant. In Made wonen ongeveer 11.340 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €38.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Made ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Made dus zo’n €195.872.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €234.000 is in Made. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Made ligt dit dus hoger. In Made hebben 4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 454 uitkomt.

De landbouw is de voornaamste bron van inkomsten voor de meeste van de inwoners van Made. Met voornamelijk veel glastuinbouwbedrijven. In de hoofdstraat zijn diverse winkels te vinden. Wekelijks is er markt in de Marktstraat. De meeste winkels zijn gevestigd in de Marktstraat, Nieuwstraat en Den Deel.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Made interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Made.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Made

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Drimmelen
Inwoners
11.340
Inkomen
€38.000
WOZ-waarde
€234.000