Mitra Meerssen

Mitra Meerssen

Ondernemer worden bij Mitra in Meerssen

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Meerssen.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Meerssen

Meerssen ligt in de gemeente Meerssen, in Limburg. In Meerssen wonen ongeveer 5.840 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Meerssen ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Meerssen dus zo’n €100.341.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €226.000 is in Meerssen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Meerssen ligt dit dus hoger. In Meerssen hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 222 uitkomt.

Meerssen ligt op de grens van het Maasdal en het Geuldal aan de rivier de Geul. Meerssen ligt ingeklemd tussen de A2 en A79 en heeft een eigen trein- en busstation. Hiermee is Meerssen ideaal voor toeristen en forensen, die veelal in Maastricht, Parkstad of Sittard werken. In een groot deel van Meerssen geldt een parkeerverbod. Wel zijn er enkele parkeerzones, met name in het centrum, waar betaald parkeren is. Net buiten het centrum zijn er ook een paar zones voor gratis parkeren. Populaire winkelstraten zijn o.a. Beekstraat, Bunderstraat, Stationstraat en Weerterveld. Meerssen heeft ook een Natuur Historisch museum en op de Markt, waar ook de Sint-Bartholomeusbasiliek staat, zijn een aantal restaurants en cafés te vinden.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Meerssen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Meerssen.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Meerssen

Provincie
Limburg
Gemeente
Meerssen
Inwoners
5.840
Inkomen
€37.800
WOZ-waarde
€226.000