Bakker Bart Monnickendam

Bakker Bart Monnickendam

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Monnickendam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Monnickendam.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Monnickendam

Monnickendam is gelegen in Noord-Holland, en is onderdeel van de gemeente Waterland. Er wonen ongeveer 17.304 mensen in Monnickendam. De WOZ waarde van de woningen in Monnickendam ligt gemiddeld op €269.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Monnickendam op €41.400. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Monnickendam een gezamenlijk inkomen van €325.629.818. Van alle inwoners hebben 2.8% een uitkering. In Monnickendam een totaal van 485 inwoners.

Monnickendam is een stad in de provincie Noord-Holland. Monnickendam ligt aan de Gouwzee. De stad ligt nabij de N247. Vanuit Monnickendam ben je in 25 minuten in Amsterdam. Monnickendam beschikt over een beperkt winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan het Zuideinde, ’t Spil, het Graaf Willemlaan, De Pierebaan of het Tedingh van Berkhoutplantsoen. Monnickendam staat bekend om de visrokerijen. Daarnaast beschikt de stad over vier jachthavens.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Monnickendam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Monnickendam.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Monnickendam

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Waterland
Inwoners
17.304
Inkomen
€41.400
WOZ-waarde
€269.000