Lincherie Monnickendam

Lincherie Monnickendam

Ondernemer worden bij Lincherie in Monnickendam

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Monnickendam.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Monnickendam

Monnickendam ligt in de gemeente Waterland, in Noord-Holland. In Monnickendam wonen ongeveer 17.304 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Monnickendam ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Monnickendam dus zo’n €325.629.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €269.000 is in Monnickendam. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Monnickendam ligt dit dus hoger. In Monnickendam hebben 2.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 485 uitkomt.

Monnickendam is een stad in de provincie Noord-Holland. Monnickendam ligt aan de Gouwzee. De stad ligt nabij de N247. Vanuit Monnickendam ben je in 25 minuten in Amsterdam. Monnickendam beschikt over een beperkt winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan het Zuideinde, ’t Spil, het Graaf Willemlaan, De Pierebaan of het Tedingh van Berkhoutplantsoen. Monnickendam staat bekend om de visrokerijen. Daarnaast beschikt de stad over vier jachthavens.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Monnickendam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Monnickendam.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. In Nederland werd er in 2015 zo’n 393 miljoen euro omgezet binnen de branche. Dit is 4,4% procent van de omzet van de gehele modebranche. Deze omzet werd gegenereerd door 961 winkels binnen de branche. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging dus 409.000 euro aan omzet gegenereerd.

De lingeriebranche is sinds 2014 weer aan het opkrabbelen. In dat jaar toonde de branche een voorzichtige groei van 0,7% in omzet t.o.v. het voorgaande jaar. In 2015 was de groei duidelijker met een stijging van 3,6%. De verwachtingen zijn dat 2016 zal worden afgesloten met een nog grotere stijging. Deze stijging is voor een deel te wijten aan de aantrekkende economie, en voor een deel aan de online verkopen. Binnen de bodyfashion & lingerie vindt 17% van de verkopen online plaats. Dat is meer dan de modebranche als geheel.

De functie van de winkel veranderd dan ook binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen 10 producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Monnickendam

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Waterland
Inwoners
17.304
Inkomen
€41.400
WOZ-waarde
€269.000